Telefonos gyógyszerrendelés - Rendelő

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Telefonos gyógyszerrendelés

Hírek
Kedves Betegeink !
A koronavírus járvány terjedésének legfőbb módja az emberek közötti szoros kontaktus. Ha ennek elkerülésére törekszünk, jelentősen csökkenthetjük a járvány terjedését.
A koronavírus - járvány kapcsán a rendelői zsúfoltság elkerülése céljából lehetőséget biztosítunk rendelési időn kívüli telefonos gyógyszerrendelésre.
A rendelő telefonszámának ( 0678443142 ) felhívásakor a kimenő üzenet után kérjük adják meg nevüket , születési dátumukat , majd a rendszeresen szedett gyógyszereik közül azokat, amikre szükségük van. Az üzenetrögzítő 5 kicsengés után indul.
A rendszeresen szedett gyógyszereket felírjuk elektronikus úton , mely a következő munkanap délutánjától (hagyományos recept nélkül) kiváltható a gyógyszertárban. TAJ kártyát vigyenek magukkal.
Hozzátartozó, ismerős is kiválthatja gyógyszerüket, ha megadják neki TAJ számukat illetve a gyógyszertárban igazolják magukat.


Nem szükséges rendelőbe jönni a vészhelyzet időtartama és az azt követő 90 napig:

-Lejáró közgyógy igazolvány miatt , mert meghosszabbítjuk
- Tartósan táppénzen levőnek 2 hetente táppénzes papír miatt
-Lejáró gyógyszerjavaslatok miatt, mert meghosszabbatjuk
-Receptírás miatt, mint ahogy a fentiekben említettem.
-Táppénzes papírért, mert azt e-mail címre ki tudjuk küldeni és azt a munkahelynek el kell fogadnia.

Akut lázas-náthás betegség miatt , mely nagy valószínűséggel influenza. Ez antibiotikumot nem igényel. Kúráljuk otthon. Természetesen  ha valaki külföldön járt , vagy  kapcsolatba került
koronavírusos beteggel, tünetei elhúzódóak, száraz, fullasztó köhögése van magas lázzal , az hívjon bennünket telefonon.


                         


                                                                                                    
Dr.Rígler KálmánVissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz